De Molen Hengelo

Wij, Zari en Mahmoed Khamseh zijn eigenaar van onze stoffeerderij annex verstelatelier sinds eind 2012 . Wij stofferen, restaureren en repareren uw meubels. Niet alleen de meubels in uw huis maar ook voor de caravan of boot. Wij reinigen, maken kleding op maat en wij doen uw verstelwerk. Wij zijn beiden zeer deskundig in ons vak en wij nodigen u graag uit op deze site om te kijken wat ons werk inhoudt. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel om kennis te maken en onder het genot van een kopje koffie uw wensen te bespreken.
 

Kledingverstelatelier

Bent u erg gehecht aan een bepaald kledingstuk, maar past het niet meer? Is de zoom eruit of moet de rits vervangen worden? Wilt u iets bijzonders aan voor een speciale gelegenheid? Heeft u een mooie stof maar kunt u zelf niet naaien of u heeft er geen tijd voor? Wilt u uw woonkamer herinrichten en heeft u nieuwe gordijnen en bijpassende kussentjes nodig? Wij helpen u vriendelijk en wij maken en herstellen uw kleding netjes en vakkundig.
 

Meubelstoffeerderij

Is uw lekkere stoel aan nieuwe bekleding toe? Zit uw bankstel nog goed, maar is de zitting versleten? Wilt u een relaxstoel of sta-op stoel met leren bekleding? Bij ons kunt u zelf een mooie stof uitzoeken en wij stofferen uw meubel, zodat het er weer als nieuw uitziet.
 

Chirurgische mondneusmaskers

De mondmaskers maken deel uit van de basisuitrusting van elke medische faciliteit. De latex-vrije en elastische oorlussen zorgen voor het gemakkelijk aan- en afdoen van het masker. Een stabiele neusclip dicht het gebied rond de neus stevig af. De goede kwaliteit van het filter en de lage ademweerstand, zorgen voor maximale veiligheid en comfort. Maskers uit deze reeks voldoen aan de hoogste eisen (type II R) voor vloeistof-resistente maskers.
De mondmaskers worden met de hand gemaakt. Zijn gemaakt van katoen en voorzien van een filter. Wasbaar bij een temperatuur van 60 en 90 graden en weer te hergebruiken.

 

Winkel

De Molen heeft ook een winkel voor meubels en kleding.